El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Fetes les sessions d’informació a les escoles de Barcelona i Girona

El dimarts 9 i el dimecres 10,  s’han celebrat  les reunions informatives a les escoles de les províncies de Barcelona i Girona.

Presentació EFEC Centres de Barcelona

Presentació EFEC Centres de Barcelona

Presentació EFEC centres de Girona

Presentació EFEC Centres de Girona

Després de la firma del conveni, el passat 22 de març, entre totes les entitats que formen el partenariat del projecte EFEC, hem començat a fer les reunions informatives amb les escoles de cada província.

En aquestes trobades, tenim l’oportunitat de coneix-se’ns una mica més, explicar l’origen d’aquesta iniciativa, així com les funcions i tasques desenvolupades per totes i cadascuna de les parts implicades: escoles,voluntaris i equip organitzador de l’IEF.

A Barcelona, que es va fer a la sala d’actes de l’edifici del departament d’Ensenyament, va obrir l’acte la Sra. Conxita Mayós Servet, cap de servei d’Ordenació Curricular del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El Sr. Josep Soler, Director General de l’Institut d’Estudis Financers, va explicar la gènesi del projecte EFEC i, la Sra. Silvia Mitjavila, responsable de l’equip organitzador del projecte, va entrar en detall amb dades i procediments per una correcta gestió.

L’endemà, una representació del departament d’ensenyament i de l’equip organitzador del projecte, es va traslladar a Girona, capital, i en les magnífiques dependències que ocupa la direcció territorial d’Ensenyament, l’antic hospital de Girona, es va fer la reunió amb les escoles assistents de la província.

Organització projecte EFEC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 11/04/2013 by in Català and tagged , .
%d bloggers like this: