Dilluns, 15 d’abril a les 16h. en l’antic recinte de “La Laboral”, varem fer la sessió informativa a una desena d’escoles de la província de Tarragona.

Presentació EFEC centres de Tarragona
Presentació EFEC centres de Tarragona

El viatge va resultar del tot positiu. Una desena d’escoles, de les 15 que estan inscrites en el projecte EFEC 2012/2013, es van desplaçar fins l’edifici LLull, del Complex Educatiu que hi ha a l’autovia de Tarragona a Salou. Representaven al miler d’alumnes que estan rebent els tallers d’educació financera a la província de Tarragona.

Per part de la Direcció Territorial d’Ensenyament, va ser el Sr. José Diego Vargas, qui ens va rebre i posteriorment presentar, davant dels responsables del projecte EFEC a les escoles.

La sessió va concloure amb un interessant debat sobre la importància de totes les parts implicades en el projecte i la forma d’aprofitar millor els materials de contingut docent, que fem servir en aquests tallers i que han estat elaborats per d’Institut d’Estudis Financers (IEF).
Equip organitzador projecte EFEC