Gairebé 200 persones varen assistir a l’acte de cloenda al Palau de Pedralbes.

Video resum del projecte EFEC 2012/2013

Sis i mitja de la tarda, Palau de Pedralbes a Barcelona.

Aproximadament dues -centes persones, entre voluntaris, escoles, entitats col·laboradores, i altres convidats anaven ocupant els seients.

L’ambient era distès, tot i que el marc ens imposava un xic de respecte.

L’acte, presidit pel Sr. Jordi Òliva, representant al Conseller d’Economia Sr. Andreu Mas- Colell , director general de Política Financera Assegurances i Tresor i acompanyat pel Sr. Joan Mateo, secretari de Polítiques Educatives i la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan.  A la taula també hi van estar representants de les entitats que han donat suport al projecte i el director general del IEF; Sr Jordi Espona (director de Relacions Institucionals i Acció Social de BBVA Catalunya), Sr. Pere Guardiola (director d’Institucions de La Caixa), Sr. Salvador Farrés, (director de gestió de recursos Humans, Xarxa i Formació del Banc de Sabadell) i el Sr. Josep Soler, (director general de l’Institut d’Estudis Financers).

Però, la veritat és que els autèntics protagonistes varen ser els voluntaris.

Després de les paraules que varen dirigir al públic cadascun dels representants de les Institucions, per rigorós ordre assignat , varen pujar a recollir el diploma nominal, emès pel director general de Política Financera, Sr. Jordi Òliva.

L’instant va quedar enregistrat en les fotografies que es varen fer per cada grup de voluntaris i que pròximament penjarem a la web del projecte. Va continuar la projecció d’un vídeo dels moments més representatius i entranyables del projecte i, en acabar, la cloenda el Sr. Jordi Òliva, esmentant i recordant totes les persones i factors que han fet possible el projecte , recordant que hem de seguir endavant fent possible que l’Educació Financera arribi a tots els indrets de Catalunya.

Una gran foto de família (érem 200 persones) en els jardins de palau, ens recordarà aquesta edició d’ EFEC 2012-2013 i el còctel que seguidament es va servir en els mateixos jardins, gaudint d’una excel·lent temperatura i millor companyia, va servir per explicar-nos ,uns als altres,les anècdotes i moments divertits que hem viscut durant aquests mesos .

Organització EFEC