La segona edició del programa EFEC arranca aquesta setmana amb l’inici de la formació dels més de 400 voluntaris 

Sessions de formació a BarcelonaSessions de Formació a Barcelona

Durant tres setmanes passaran per les aules de l’IEF, a Barcelona, més de 300 voluntaris. La formació també arribarà a la resta de les capitals de província de Catalunya (Girona, Lleida i Tarragona) on es preveu l’assistència d’uns 130 voluntaris .

A les sessions de formació es revisa el material didàctic que s’utilitzarà en els 5 tallers i es donen eïnes pedagògiques que serveixen d’ajuda per als voluntaris.

Cal recordar que el voluntariat està constituït per professionals del sector financer, no docents i que l’auditori el formen adolescents, un públic no sempre fàcil, per tant, aquestes sessions, serveixen per reforçar els aspectes pedagògics. També s’explica els aspectes logístics per facilitar una bona organització del programa.

Aquestes sessions de formació finalitzaran coincidint amb l’inici de la impartició dels tallers als centres escolars.

Els voluntaris podran començar a impartir tallers el proper dia 27 de gener als gairebé 200 centres escolars localitzats per totes les comarques de Catalunya.

L’equip organitzador d’EFEC desitja molt èxit, ànims i agraeix l’esforç i dedicació de tots els voluntaris, imprescindibles en aquest programa .

15 de gener 2014