Aquesta setmana, hem començat les sessions dels tallers d’Educació Financera

Acabem el mes de gener de 2014 i comencem a onze centres escolars, situats principalment a la província de Barcelona i un a Tarragona.

Des de el 13 de gener fins el proper 11 de febrer, hem donat 13 sessions de formació pels voluntaris nous del programa EFEC i 8 sessions pels voluntaris que hem denominat repetidors, per haver participat en el programa EFEC el passat curs 2012/2013.

A data d’avui, s’han format 40 voluntaris a Tarragona (28 nous i 12 repetidors), 42 voluntaris a Girona (35 nous i 7 de repetidors), 40 a Lleida   (26 de nous i 14 de repetidors) i 287 a Barcelona (211 nous i 76 repetidors).

Això fa un total de 409 voluntaris preparats per donar les, aproximadament, 2.600 sessions de tallers financers de les escoles.

Quan acabem les sessions, encara ens en queden un parell, el nombre de voluntaris formats serà aproximadament de 450.

Totes les sessions han estat molt concentrades en quan a assistents i a continguts.

Pels voluntaris repetidors, hem escurçat la sessió i ho hem concentrat en dues hores, per explicar-los les novetats que hem incorporat tant en el web com en els tallers.

Altra novetat que hem pogut incorporar per aquesta segona edició d’EFEC, ha estat donar a cada voluntari un pendrive amb el contingut dels tallers per voluntaris, gravat.  Això facilita la preparació dels tallers i pot servir de base per gravar-se els power points que s’expliquen als centres escolars (els mateixos però sense peus de pàgina).

Us volem donar a uns, la benvinguda al programa EFEC 2013/2014 i als altres, les gràcies per tornar-vos a apuntar a aquesta iniciativa impulsada per l’IEF i amb el suport de les entitats publiques i privades que figuren al web.

Us pengem la galeria de fotografies que vàrem fer als diferents grups de formació de voluntaris.

Ànims i fins aviat .
Equip organitzador