Barcelona, 6 de febrer de 2014, a les 16h al saló de plens del departament d’Ensenyament, es va presentar la segona edició del programa d’educació financera a les escoles de Catalunya (EFEC).

Silvia Mitjavila (Responsable d'organització), Josep Soler (Director Gral. de l'IEF), Teresa Pijoan (Directora Gral. d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del departament d’Ensenyament), Jordi Sabaté (Sotsdirector Gral. d'Ordenació Curricular), Josep Mª Sánchez (Sotsdirector General del Deute Públic i Operacions Financeres del departament d’Economia)
Silvia Mitjavila i Josep Soler (IEF),
Teresa Pijoan i Jordi Sabaté (dept. d’Ensenyament, Generalitat), Josep Mª Sánchez (dept. d’Economia, Generalitat)
IMG_4184
Vista general del Saló de plens del dpt. d’ensenyament

Per aquest curs acadèmic 2013/2014, les sessions de les escoles es varen començar l’última setmana de gener, actualment ja portem fetes 153 sessions arreu del territori català, i arribarem al 20% de les escoles catalanes.

Una cinquantena d’escoles, entre les que ja hi participen, les que són noves en aquesta edició i les que s’inscriuran en la pròxima edició, van estar presents durant les xerrades que varen fer Teresa Pijoan, Directora General d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Josep Mª Sánchez, Sotsdirector General del Deute Públic i Operacions Financeres del departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Josep Soler, Director General de l’IEF i Silvia Mitjavila, responsable d’organització del programa EFEC.

Tots ells varen explicar a les escoles l’origen del programa EFEC, la necessitat de traslladar conceptes bàsics d’educació financera als alumnes que acaben l’ensenyança obligatòria i la bona acceptació i resposta que està tenint el programa en el col·lectiu de les escoles catalanes, tant en les publiques, concertades i privades.

Les escoles varen fer algunes preguntes pel que fa a organització, sobre els horaris i el calendari d’impartició de les sessions. Finalment ens vàrem acomiadar i emplaçar per la pròxima edició, la tercera, del programa EFEC, Educació Financera a les Escoles de Catalunya.

Equip Organitzador