El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

JA S’HAN REALITZAT LES SESSIONS DE PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA EFEC A LES ESCOLES DE TARRAGONA, LLEIDA I GIRONA

Entre la segona i tercera setmana de febrer, hem fet les presentacions als centres escolars de les províncies de Tarragona, Girona i Lleida.

El passat 13 de febrer, acompanyats per Rosa Mª Pros, tècnica docent del Servei d’Ordenació Curricular d’ESO i Batxillerat, vàrem estar a Tarragona, en el centre educatiu que té el Departament d’Ensenyament en aquella província. Molt ben rebuts per Silvia Rodes, cap de la secció de Serveis Educatius i Formació Permanent, que va fer la presentació.

Eren presents, 17 centres escolars, representats pels seus coordinadors i els vàrem explicar el perquè del programa EFEC, com ha crescut a la província de Tarragona des de la seva primera edició en aquella província, que va ser el curs acadèmic 2012/2013 i com s’ha de fer per accedir-hi i gestionar les graelles de cada escola.

Entre el públic es trobaven dos inspectors d’ensenyament, Josep Lluís Valls i Josep Mª Quero.

La presentació va suscitar moltes preguntes i alhora, suggeriments enfocats a ampliar el programa a més escoles i a més cursos de batxillerat o cicles de Formació Professional.

El 18 de febrer, ho vàrem fer a Lleida. També acompanyats per Rosa Mª Pros i rebuts per Miquel Àngel Cullés, director de Serveis Territorials i Francesc Blanch, cap de secció de Serveis Educatius i Formació Permanent i amb la presència de 15 centres escolars. L’acte va tenir molt bona acollida i les escoles que eren noves en aquesta edició, varen fer forces preguntes sobre la gestió del programa EFEC, any acadèmic 2013/2014.

Per últim, el dijous 20 de febrer, li va tocar a Girona. En aquesta ocasió, ens va acompanyar en Xavier Yañez, tècnic docent del Servei d’Ordenació Curricular d’ESO i Batxillerat i en Pere Costa, cap de secció de Serveis Educatius i Formació Permanent. Varen estar presents 4 escoles, perquè havia coincidit amb la jornada de proves de nivell que marca el Departament d’Educació de la Generalitat a totes les escoles del territori de Catalunya.

Els assistents varen mostrar molt interès en que aquestes sessions d’educació financera, formessin part del currículum escolar dels alumnes.

Equip organitzador

Anuncis

2 comments on “JA S’HAN REALITZAT LES SESSIONS DE PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA EFEC A LES ESCOLES DE TARRAGONA, LLEIDA I GIRONA

 1. JORDI BLANCH GARCIA
  26/02/2014

  Avui he donat el meu primer taller (Administrant els teus diners), a l’Institut Terres de Ponent, de Mollerussa.

  Els nervis del principiant se m’han passat ràpidament gràcies a la fantàstica acollida que m’han donat la Mª Rosa i el Francesc, i la veritat és que després m’he trobat amb una classe molt receptiva i participativa que m’ha fet que l’hora es passes com un suspir. Inclús m’han comentat les novetats fiscals que es van exposar ahir al Congrés dels Diputats!!!!

  L’experiència ha estat genial i molt enriquidora, ja tinc ganes de donar el proper taller!!!

  Quina gran idea l’EFEC!!!

  Jordi Blanch

  • efecblog
   28/02/2014

   Moltíssimes gràcies pel teu comentari, l’hem penjat al nostre blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 25/02/2014 by in Català and tagged , .
%d bloggers like this: