El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Comentari d’un voluntari del programa EFEC

Després d’haver donat 5 tallers, tots en diferents centres, faig uns breus comentaris.

En primer lloc felicitar-vos per aquesta important iniciativa. I vull resaltar la paraula important perquè crec que ho és més del que tots plegats pensem. He tingut una vida professional de 35 anys a La Caixa i valoro molt positivament aquesta tasca que porteu a terme. Això es diu fer una bona feina, us animo a continuar. En quant a organització, documentació, etc, fins ara tot correcte.

L’acollida per part dels centres és altament positiva, amb moltes ganes de participar, principalment amb el professor responsable, però també amb els directors i caps d’estudis que et volen conèixer i fer preguntes.

Potser he tingut sort, però he trobat un bon alumnat, interessats amb els temes, preguntes coherents i ben fetes, classes participatives i disposats a treballar les diverses activitats, especialment troben molt interessant el pressupost i les paraules superàvit o dèficit, crec que els queda molt clar i s’hi fixen molt bé. Amb la seva mirada es nota el seu interès.

També vull ressaltar que en 3 tallers, els professors assistents a les classes han pres apunts sense parar, fent algunes preguntes a l’acabar, el qual ens ho diu tot.

Aquest mateix matí a les 8,30 he fet un taller a l’IES Roseta Mauri de Reus amb tan bons resultats, que a l’acabar la classe i acomiadar-me, alumnes i mestra s’han posat en peu i han començat a aplaudir, la qual cosa m’ha emocionat, doncs no hi estic acostumat, a la feina no et solen aplaudir mai. També la professora m’ha demanat si hi puc tornar amb algun altre taller.  Guardaré un bon record.

I de moment res més, sols dir-vos que també és formatiu per nosaltres, doncs no sabia els dotze treballs imposats pel rei a l’heroi Heraclis, i ara ja el sé. (Sempre hem de tenir una mica d’humor).

Salutacions.
Josep Clua Llop (04.03.2014)

Anuncis

2 comments on “Comentari d’un voluntari del programa EFEC

 1. Ana Mª Celestino
  19/03/2014

  Totalment d’acord amb el sr.Clua. Jo de moment encara no he aconseguit que m’aplaudeixin… però he estat molt ben acollida tant pels alumnes com pels mestres. Espero que aquest programa vagi creixent i es consolidi. Enhorabona als organitzadors.

  • efecblog
   20/03/2014

   Moltíssimes gràcies Ana Mª, pels teus comentaris, nosaltres desde l’organització, estem molt agraits de la tasca realitzada pels voluntaris.
   Us animem a seguir endavant i esperem comptar amb vosaltres per a properes edicions.
   Moltíssimes gràcies!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 04/03/2014 by in Català and tagged , .
%d bloggers like this: