A partir de l’última setmana del mes de febrer, ja està en marxa la feina dels Caps de Grup.

IMG_4296
Reunió de Caps de Grup de Barcelona

El dimecres, 26 de febrer, a la tarda, ens vàrem reunir amb els caps de grup de Barcelona. Aquest any en són 17 i a la reunió en van venir 13.

Durant les setmanes anteriors vàrem aprofitar les visites a Lleida i Girona per parlar amb les escoles, per reunir-nos, també, amb els caps de grup d’aquestes províncies i explicar quines són les tasques que esperem que facin ells.

A Tarragona ho hem fet per email i telèfon. En total tenim 27 caps de grup, 17 a Barcelona, 4 a Girona, 3 a Tarragona i 3 a Lleida.

L’objectiu és que ells puguin distribuir millor les sessions que encara estan pendents d’assignació durant els mesos de març i abril, també que us ajudin a tots els voluntaris amb els dubtes que sovint es plantegen alhora d’anar a una escola per donar una sessió d’educació financera.

Des de l’organització hem procurat fer grups equilibrats, tant amb nombre de voluntaris com per poblacions i comarques, també respectant algunes sol·licituds que els mateixos caps de grup ens han fet arribar.

Aconseguir tots els objectius no ha estat fàcil, però en la mesura que ens ha estat possible, ho hem fet.

Ara toca que ells facin la seva feina i entre vosaltres, ells i l’organització portem a bon terme el programa EFEC en la seva segona edició.

Bona feina a tots i ànims, el mes de març és quan es concentren la majoria de sessions a les escoles. En tenim 1.395 en total i encara en queden 378 pendents d’assignar, més les que deixareu de fer, per motius personals varis.

Equip organitzador