This slideshow requires JavaScript.

Dimecres passat vem poder compartir l’experiència amb voluntaris directius de diverses entitats financeres: Pere Guardiola, ex director d’institucions de La Caixa i amb una llarga trajectòria professional en diferents entitats financeres, s’ha inscrit com a voluntari a EFEC i ja ha impartit diversos tallers d’educació financera a diferents centres escolars . Ahir, vem poder compartir amb ell,  el taller “Inversió Intel.ligent”, al centre escolar IES Domènec Perramon,  d’Arenys de Munt. Més de 30 alumnes de 4t d’ESO,  van participar al taller,  en el que es van explicar diferents productes financers. El Sr. Guardiola dóna suport al programa des del seu inici (ell va participar com a representant de “La Caixa” en la signatura del conveni al 2013) i considera importantíssim que “xavals d’avui en dia” rebin aquest tipus d’educació.

Després ens vem traslladar a Barcelona, al centre escolar Fedac d’Horta, per assistir al taller impartit per Salvador Farrés, Director de gestió de RRHH de la Xarxa d’Oficines i de Formació del Banc Sabadell. Aquest directiu ha decidit inscriure’s com a voluntari,  i deixar per unes hores el seu despatx,  per impartir tallers als centres escolars. Considera aquesta experiència,  única i molt enriquidora, tant per a voluntaris com per als alumnes,  i per això,  dóna suport al programa i vol impulsar-lo per a futures edicions. El Sr. Farrés va impartir el taller “Administrant els teus Diners” on els alumnes,  aprenen a fer un pressupost.

Va ser un dia molt entranyable, on vem aprendre temes bàsics de finances, i, vem compartir experiències amb grans professionals .

Moltes gràcies,  Pere i Salvador,  pel vostre excel·lent treball,  i moltes gràcies a tot l’equip de voluntaris d’EFEC.

Seguiu treballant per a fer possible aquest programa!!!

Equip organitzador