És un plaer anunciar-vos que,  avui dia 30 d’abril,  hem finalitzat la impartició de l’última sessió d’Educació Financera, EFEC.

Voluntari Joan Miquel Pascual - 3

Durant més de tres mesos i amb un equip de 380 voluntaris, s’han impartit 2.501 sessions en 210 centres escolars de Catalunya.

En aquesta segona edició, el programa ha arribat a 39 comarques de Catalunya. Gairebé 13.000 alumnes de 4t d’ESO, han rebut 5 tallers d’Educació Financera que han estat impartits per professionals del sector financer, procedents de les entitats financeres: Banc Sabadell, BBVA, La Caixa, Banco Santander i Caixa d’Enginyers.

Des de l’equip d’organització, volem agrair a tots els voluntaris l’excel·lent treball realitzat, la implicació i entusiasme, que han fet possible que es puguin impartir totes les sessions programades. Volem, també agrair als centres escolars la seva participació i col·laboració,  i als departaments d’Economia i Educació, de la Generalitat de Catalunya,  el seu incondicional suport des de l’inici d’EFEC; per últim, agrair als patrocinadors: Banc Sabadell, BBVA, La Caixa, Banco Santander i Caixa d’Enginyers, la confiança dipositada en aquest programa; sense la seva ajuda no hauríem pogut realitzar aquesta segona edició.

Ara ens queden per endavant, unes setmanes plenes de preparatius: recollida d’enquestes, realització de l’informe, i organització de l’acte de cloenda d’aquesta segona edició.
Moltes gràcies a tots per la feina  i implicació en aquesta II edició d’EFEC, 2013/2014.

 

Equip organitzador