DSC01661

El programa EFEC, no tan sols es vol dirigir als adolescents de 4t d’ESO dels centres catalans, sinó que es vol compartir, amb els pares i professors d’aquests, certs aspectes financers, com per exemple: com elaborar un pressupost familiar, com administrar els diners, la importància de disposar d’un fons d’emergència o les variables a tenir en compte a l’hora de demanar un préstec.

Durant les darreres setmanes s’ha iniciat la prova d’aquests tallers a escoles del territori català. Els centres que han participat en aquestes sessions han estat: – Barcelona: Col·legi Jesuïtes de Gràcia KOTSKA i Escola Sagrada Família d’Horta – Tarragona: Col·legi Mare de Déu del Carme – Lleida: Institut La Serra – Girona: Institut Sant Elm.

A tots els tallers, els pares i professors d’aquests centres escolars, es van convertir en alumnes per unes hores i els propis voluntaris d’EFEC van ser professors.

IMAG0167 (1)

A continuació, podeu veure la notícia dels tallers, al telenotícies de TV3, el 4 de maig al minut 15:20. Per veure el video clicar aquí.

D’altra banda, a la província de Barcelona, s’ha fet una prova pilot a una escola d’adults, on van assistir els propis alumnes del centre, que van avaluar, molt positivament, la iniciativa. L’escola participant ha estat CFA Teresa Mañé de Vilanova i la Geltrú. Ha sigut una bona experiència donades l’actitud i les ganes amb que ho han afrontat tant els formadors com els assistents.

Equip Organitzador EFEC