El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Prova Pilot: EFEC arriba als adults

DSC01661

El programa EFEC, no tan sols es vol dirigir als adolescents de 4t d’ESO dels centres catalans, sinó que es vol compartir, amb els pares i professors d’aquests, certs aspectes financers, com per exemple: com elaborar un pressupost familiar, com administrar els diners, la importància de disposar d’un fons d’emergència o les variables a tenir en compte a l’hora de demanar un préstec.

Durant les darreres setmanes s’ha iniciat la prova d’aquests tallers a escoles del territori català. Els centres que han participat en aquestes sessions han estat: – Barcelona: Col·legi Jesuïtes de Gràcia KOTSKA i Escola Sagrada Família d’Horta – Tarragona: Col·legi Mare de Déu del Carme – Lleida: Institut La Serra – Girona: Institut Sant Elm.

A tots els tallers, els pares i professors d’aquests centres escolars, es van convertir en alumnes per unes hores i els propis voluntaris d’EFEC van ser professors.

IMAG0167 (1)

A continuació, podeu veure la notícia dels tallers, al telenotícies de TV3, el 4 de maig al minut 15:20. Per veure el video clicar aquí.

D’altra banda, a la província de Barcelona, s’ha fet una prova pilot a una escola d’adults, on van assistir els propis alumnes del centre, que van avaluar, molt positivament, la iniciativa. L’escola participant ha estat CFA Teresa Mañé de Vilanova i la Geltrú. Ha sigut una bona experiència donades l’actitud i les ganes amb que ho han afrontat tant els formadors com els assistents.

Equip Organitzador EFEC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 16/05/2014 by in Català and tagged , .
%d bloggers like this: