IEF

El dimarts 8 de juliol, va tenir lloc la 27ª edició dels Premis Pimes, que continuen apostant per la solidaritat amb els empresaris i empresàries i les persones autònomes que estan patint severament la crisi. PIMEC destina la quota íntegra del sopar que abonen els assistents a un programa que ajuda l’empresariat que afronta serioses dificultats en el seu negoci o que s’ha quedat sense activitat.

Aquest any, com en anteriors edicions, l’IEF va patrocinar una taula per al sopar, i es va decidir convidar als representants dels voluntaris del programa EFEC, així com a representants del Departament d’Economia i Coneixement i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que han col·laborat a la IIª edició d’EFEC.

Els convidats van ser: Rosa Mª Pros (Dep. Ensenyament); Roser  Sánchez (Dep. Economia i Coneixement); Jordi Jofra (voluntari d’EFEC, representant La Caixa); Robert Lacueva (voluntari d’EFEC, representant al Banc Sabadell); Eduard Moya (voluntari d’EFEC, representant al BBVA); Josep Mª Farrés (voluntari d’EFEC, representant al Banco Santander); i Alexandre González (voluntari d’EFEC, representant a Caixa d’Enginyers).

Van estar acompanyats pel departament d’educació financera de l’IEF, amb els representants: Jordi Martínez, Sílvia Mitjavila i Laura Rincón.

Després d’una vetllada d’allò més interessant, els voluntaris i col·laboradors, van compartir experiències, opinions de la IIª edició del programa i, finalment, van gaudir i celebrar l’èxit dels guardonats de la 27ª edició dels Premis PIMEC.

IMG-20140709-WA0001

Fila superior, d’esquerra a dreta: Jordi Jofra, Laura Rincón, Eduard Moya, Sílvia Mitjavila, Alexandre González i Robert LacuevaFila inferior, d’esquerra a dreta: Rosa Mª Pros, Jordi Martínez, Roser Sánchez i Josep Mª Farrés.