El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Barcelona, Capital Europea del Voluntariat 2014

En el marc del Parlament Europeu, el 5 de desembre de 2013 va tenir lloc la designació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014. La ciutat compta amb més de 6.000 associacions, raó per la qual va ser escollida per promoure el voluntariat.

Durant la setmana del 20 d’octubre tindran lloc diverses activitats relacionades amb el voluntariat, com el MarketPlace14, acollit al Born Centre Cultural, amb més de 70 estands, on es promourà la col·laboració i el treball conjunt entre empreses i entitats, i es potenciarà la col·laboració entre els agents socials.

Durant els dies 21 i 22 d’octubre, tindrà lloc el Congrés Iberoamericà del Voluntariat Corporatiu a Barcelona, on empreses, ONG i institucions públiques dels dos costats de l’Atlàntic, es troben per debatre i avançar les línies de desenvolupament del voluntariat corporatiu als propers anys. EFEC participarà en un dels tallers previstos.

El títol de Capital Europea del Voluntariat és una iniciativa del Centre Europeu del Voluntariat (CEV), en el marc de L’Any Europeu dels Ciutadans 2013, que ha organitzat aquesta convocatòria.

El Centre Europeu del Voluntariat és una entitat que va néixer fa 20 anys, per donar suport al voluntari, defensant el coneixement i compartint la capacitat de formar i construir. L’objectiu és promoure el voluntariat en l’àmbit local, mitjançant el reconeixement a aquells municipis que donen suport i col·laboren amb entitats i organitzacions voluntàries.

Poden consultar tota la informació relacionada al següent enllaç.

http://www.bcnvoluntariat2014.cat/ca/index.php

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 30/07/2014 by in Català and tagged , .
%d bloggers like this: