Educaciofinancera.cat, la web d’Educació Financera de l’IEF, canvia de cara.

El nou logo incorpora el taronja saturat com a símbol de l’actualitat i la intensitat que té l’Educació Financera actualment. El blau fa referència al rigor i la professionalitat que sempre ha caracteritzat l’IEF. Es manté la “F” marca de la casa que també presenten el logo d’IEF i d’ODF.

Web_Catala

El canvi no només és d’imatge, també de contingut. A la web volem donar una major presència als vídeos. Per això setmanalment seleccionem els més interessants. Com sempre, seguim recollint l’actualitat de l’Educació Financera a tot el món. Sense oblidar-nos de l’únic mapa d’educació financera mundial.

Pròximament s’iniciarà un projecte inèdit a Catalunya. De moment només es poden dir 2 coses: serà en vídeo i no tindrà res a veure amb tot el que hagueu vist. Ah! I només es publicarà a educaciofinancera.cat.

Ens veiem aviat!