El I Congrés Iberoamericà de Voluntariat Corporatiu es celebrarà al llarg de 8 mesos, entre març i octubre de 2014, amb la intenció que participin el major número de persones de diferents empreses, institucions i organitzacions d’Iberoamericanes, interessades en el voluntariat corporatiu. A Barcelona, concretament, es celebra el proper 21 i 22 d’octubre.

 L’IEF explicarà l’experiència desenvolupada al programa català d’educació financera, ja que ha estat convidat pels

organitzadors del Congrés, com a exemple de voluntariat corporatiu multi empresa.

L’exposició i presentació té lloc a dia d’avui, 21 d’octubre, a càrrec d’en Jordi Martínez, Director d’Educació Financera de l’Institut d’Estudis Financers.

Es destaca l’experiència dels 500 voluntaris de les diferents entitats bancàries que, durant el 2013 i 2014, han impartit al voltant de 3.000 tallers a gairebé 18.000 alumnes de 4t d’ESO de 250 centres escolars de tota Catalunya.

 Per a més informació sobre el congrés i les diferents exposicions i conferències que es duran a terme, poden accedir a la pàgina web: http://www.congresovoluntariadocorporativo.org/

Els voluntaris del programa EFEC, han desenvolupat una experiència col·laborativa única en el marc del voluntariat corporatiu a l’estat espanyol. Des de l’equip organitzador del programa, els agraïm tota la col·laboració i participació mostrada.