EFEC – 11 novembre, 2014 –

Ahir van començar les sessions de formació a Tarragona, Lleida i Girona. La primera sessió de formació va tenir lloc a Tarragona, on van assistir més de 30 voluntaris nous, i més de 20 voluntaris participants en anteriors edicions. Degut al gran nombre de voluntaris de la província, s’ha programat una altra sessió el 24 de novembre.

Avui, 11 de novembre, s’impartirà l’única sessió de formació que tindrà lloc a la capital de Lleida.  A la província restant, a Girona, es realitzaran les formacions dilluns 17 de novembre i dimarts 2 de desembre.

Per a aquells voluntaris/àries, que no hagin pogut assistir a cap de les sessions de les diferents capitals catalanes, es farà una sessió de repesca el dia 1 de desembre, a les oficines de l’Institut d’Estudis Financers, a Barcelona.

(A dalt) Voluntaris nous de Tarragona.  (A sota) Voluntaris participants en anteriors  edicions.
(A dalt) Voluntaris nous de Tarragona.
(A sota) Voluntaris participants en anteriors edicions.