L’Institut d’Estudis Financers ha estat acceptat com a nou membre afiliat de la OECD International Network on Financial Education (INFE).

IEF membre d'INFE de la OCDEINFE és un fòrum promogut per l’OCDE que desenvolupa plans estratègics, divulga, mesura i avalua coneixements i projectes d’educació financera duts a terme a tot el món per a tots els col·lectius de la societat.

 

 

Com a membre de ple dret, aquesta col·laboració ens permet conèixer de primera mà les últimes actualitzacions econòmiques i financeres, així com les millors pràctiques del sector per ser adaptades al nostre entorn, així com la seva participació en la presa de decisions futures.

Com a membre afiliat, IEF participarà en els esdeveniments la OECD a nivell global, així com en els comitès de INFE com a part del Consell Assessor.

Des de l’IEF esperem que aquesta incorporació ens ajudi a seguir apostant per la divulgació de l’educació financera al nostre país.