Més de 40 professors de secundària estan participant en sessions d’actualització de coneixements financers organitzades pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Financers.

L’IEF imparteix Educació Financera a professors de secundària

Del 6 al 10 de juliol professors de secundària (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) rebran 25 hores de formació sobre el context macroeconòmic actual, mercats financers, inversió amb criteris socialment responsables, finances ètiques o educació financera a les escoles basada en la competència financera de PISA.

Aquesta activitat que es realitza per 2n any consecutiu completa el Programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya, EFEC, que per 4t any consecutiu s’impartirà als alumnes de 4t d’ESO de tot Catalunya a través d’un programa de voluntariat corporatiu i amb el suport dels departaments d’Ensenyament i Economia i Coneixement.

Aquestes jornades serviran també per a millorar i crear nous continguts per la propera edició del Programa EFEC, ja que l’experiència i coneixement del professors sobre el dia a dia a les aules són clau per l’èxit i continuació del programa.