El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Es constitueix el comitè assessor d’EFEC per apropar el programa al món docent

En la IVª edició del programa EFEC, curs 2015-2016,  volem incrementar la participació del món acadèmic, i col·laborar més estretament amb el professorat; per això hem constituït un Comitè Assessor format per professors dels centres escolars participants en EFEC. Carles Izcarra; representant de l’Institut Enric Borras de Badalona, Pedro Fernández; de Institut Milà i Fontanals de Barcelona, Elisabet Garrabou; de la Fundació Llor de Sant Boi de Llobregat, Núria Sánchez i Marta LLorente de Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat,  juntament amb Rosa Maria Pros; del Servei d’Ordenació Curricular d’ESO i Batxillerat del dept. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També conformen el Comitè Assessor, Jordi Martínez; director d’educació financera de l’IEF, Germán Guevara; director acadèmic d’EFEC i Silvia Mitjavila, responsable del programa EFEC.

La funció de aquest comitè serà principalment: revisar els continguts pedagògics oferts en EFEC i proposar noves temàtiques i millores amb l’objectiu d’apropar l’educació financera al món docent actual.

Comitè assessor d' EFEC

Comitè assessor d’ EFEC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 15/09/2015 by in Català, notícies and tagged .
%d bloggers like this: