En la IVª edició del programa EFEC, curs 2015-2016,  volem incrementar la participació del món acadèmic, i col·laborar més estretament amb el professorat; per això hem constituït un Comitè Assessor format per professors dels centres escolars participants en EFEC. Carles Izcarra; representant de l’Institut Enric Borras de Badalona, Pedro Fernández; de Institut Milà i Fontanals de Barcelona, Elisabet Garrabou; de la Fundació Llor de Sant Boi de Llobregat, Núria Sánchez i Marta LLorente de Verge de la Salut de Sant Feliu de Llobregat,  juntament amb Rosa Maria Pros; del Servei d’Ordenació Curricular d’ESO i Batxillerat del dept. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També conformen el Comitè Assessor, Jordi Martínez; director d’educació financera de l’IEF, Germán Guevara; director acadèmic d’EFEC i Silvia Mitjavila, responsable del programa EFEC.

La funció de aquest comitè serà principalment: revisar els continguts pedagògics oferts en EFEC i proposar noves temàtiques i millores amb l’objectiu d’apropar l’educació financera al món docent actual.

Comitè assessor d' EFEC
Comitè assessor d’ EFEC