This slideshow requires JavaScript.

Després de l’èxit de les edicions anteriors, els departaments d’Ensenyament i d’ Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya,  l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i les diverses entitats financeres que integren el partenariat públic-privat han renovat avui el seu compromís per continuar un any més amb  el programa EFEC.

Així, aquest nou curs, el programa torna a comptar amb la participació de CaixaBank, Banc Sabadell, BBVA, Banco Santander, Caixa d’Enginyers i l’Institut Català de Finances (ICF). A més, cal destacar la participació per primer cop del Col·legi d’Economistes de Catalunya i d’EFPA (Asociación Europea de Asesores y Planificadores Financiero-Patrimoniales), entitats que col·laboraran amb voluntaris per la impartició dels taller educatius del programa.

L’acte de presentació del programa a estat presidit per l’Hble. Sr. Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement, la Sra. Teresa Pijoan, directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat del Departament d’Ensenyament, i  el Sr. Josep Soler, director general de l’Institut d’Estudis Financers.

A més ha comtat amb la presencia del Sr. Albert Carreras, secretari general del Departament d’Economia i Coneixement i president de l’IEF, el Sr. Josep M. Sánchez, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor del Departament d’Economia i Coneixement, el Sr. Josep-Ramon Sanromà, conseller delegat de l’ICF, el Sr. Jordi Nicolau, director territorial a Barcelona de CaixaBank, el Sr. Salvador Farrés, director de Gestió de Recursos Humans Xarxa de Banc Sabadell, el Sr. José Luís Lajustica, director de RRHH de BBVA Catalunya, el Sr. Jordi Mabras, director de Banca Institucional Territorial Catalunya de Banco Santander, el Sr. Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, el Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Sr. Francisco Marin, president del Comitè de Serveis Associats, EFPA España.

L’acte de presentació d’aquesta nova edició ha coincidit amb la celebració del 1er Dia de l’Educació Financera, una iniciativa del Pla d’Educació Financera (PEF), promoguda per diferents institucions i entitats de  l’Estat espanyol.

Presentació de la 4a edició del programa EFEC
Presentació de la 4a edició del programa EFEC