Un any més EFEC s’uneix a la Global Money Week

La Global Money Week és una iniciativa de Child and Youth Finances International que es desenvolupa en col·laboració amb la Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), que té per objectiu promoure l’educació financera arreu del món. A l’edició d’aquest any s’espera arribar a més de 7 milions de joves de més de 100 països.

Un any més EFEC s’uneix a la Global Money WeekLa Global Money Week coincideix amb l’European Money Week, organitzada per la Federació Bancària Europea, amb una sèrie d’iniciatives que es desenvolupen paral·lelament durant la mateixa setmana de març.

El programa EFEC participa aquest any amb tres activitats: el Vicepresident  de govern i Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sr. Oriol Junqueras ha impartit, com a voluntari d’EFEC,  un taller d’educació financera als alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Milà i Fontanals de Barcelona.

Si voleu veure el vídeo sobre la xerrada que va fer el Sr Oriol Junqueras premeu aquí

Per una altra banda els alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Rubió i Ors (de Sant Boi de Llobregat) i del Col·legi Sant Josep Carmelites Missioneres (de Barcelona) fan una visita a la sucursal del Banco de España a Barcelona, on assisteixen a una xerrada sobre el cicle de vida del bitllet, la seva fabricació i recorregut, l’emmagatzematge i els elements de seguretat del bitllet, entre d’altres.

Si voleu veure el vídeo de la xerrada a la Sucursal del Banc d’Espanya premeu aquí

Una altra de les activitats programades és a la Borsa de Barcelona, on alumnes del Col·legi Pare Enric d’Ossó (de l’Hospitalet de Llobregat) conèixen el seu funcionament i participen en un taller d’inversió intel·ligent impartit per una voluntària d’EFEC, Esther Soler.

Si voleu veure el vídeo de la xerrada a la Borsa de Barcelona premeu aquí