Els departaments d’Ensenyament i de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Caixabank, Banc de Sabadell, BBVA, Banco Santander, Caixa d’Enginyers i l’Institut Català de Finances assisteix a la reunió organitzada per l’Institut d’Estudis Financers

Aquest mes s’ha dut a terme una reunió entre les entitats financeres que col·laboren amb el programa EFEC -Caixabank, Banc de Sabadell, BBVA, Banco Santander, Caixa d’Enginyers i  l’Institut Català de Finances- i els Departaments d’Ensenyament i de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya per a fer seguiment de la darrera edició del programa d’educació financera a les escoles.

Logos entitats

A la reunió hi han assistit com a representants de Caixabank Miquel Abril, Director de Banca d’Institucions de Barcelona; Joaquim Macià, Director d’Institucions a la Direcció Territorial de Catalunya; Lluis Romeu, President de la Federació de Voluntaris, i Josep Lluis Nueno, Vicepresident de l’Associació de Voluntaris al Barcelonès i Vallès Occidental. El Banc de Sabadell ha estat representat per Nuria Castellano, Directora de RRHH; el BBVA per Cristina Morante, Responsable del Departament de Responsabilitat Social; el Banco Santander per Jordi Mabras, Director Territorial d’Institucions a Catalunya; Caixa d’Enginyers per Victor Cardona, Director de RSC / Comunicació i Irma López Parramon, Directora de RRHH, per l’Institut Català de Finances.

Reunió entitats EFEC

El Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya ha estat representat per Josep Maria Sánchez, Director General de Política Financera, Assegurances i Tresor; Alba Currià, Subdirectora General de Deute Públic i Operacions Financeres, i Roser Sánchez, Directora General de Política Financera i Assegurances. Jordi Sabaté, Subdirector General d’Ordenació Curricular i Rosa Maria Pros, Assessora tècnica del Servei d’Ordenació Curricular de l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat hi han assistit com a representants del Departament d’Ensenyament.

La sessió ha estat presidida per Josep Soler, Director General de l’IEF; Jordi Martínez, Director d’Educació Financera i Silvia Mitjavila, Responsable del Programa EFEC; que han presentat les dades del desenvolupament de la IV edició i han assentat les bases per emprendre el curs vinent la V Edició del programa EFEC.