Durant el dia d’avui es duen a terme els últims tallers d’educació financera de la IV edició d’EFEC. S’han impartit 3.450 tallers!

Les diferents sessions, impartides per treballadors voluntaris experts del sector financer, han tingut lloc a classes de 4t d’ESO de 301 centres repartits arreu de Catalunya.

Aquest curs, que va començar el passat 1 de novembre de 2015, tenia com a novetat la implementació del taller (In)forma’t per decidir. Aquest taller destaca el valor de disposar de tota la informació necessària i de fer-se les preguntes adients per a evitar errades en el moment de prendre decisions financeres. Es tracta del sisè taller de la oferta educativa i completa la formació en educació financera que ofereix el programa EFEC d’educació financera a les escoles de Catalunya.

Voluntaria EFEC

Des de l’equip d’EFEC volem donar l’enhorabona als 623 treballadors voluntaris que han participat d’aquesta edició, agraint la seva important tasca que permet fer arribar l’educació financera als més de 18.500 alumnes participants del programa. Volem també tenir una especial menció per als 15 voluntaris que han participat com a Caps d’Equip, doncs han fet una gran feina organitzativa que ha permès cobrir la totalitat dels tallers.

També volem agrair la tasca dels professors dels 301 centres que han participat a aquesta IV edició d’EFEC -públics, privats i concertats- que han programat i organitzat els diferents tallers. Durant aquest curs 2015/16 s’han impartit 3.450 tallers a alumnes d’entre 15 i 16 anys de tot el territori, el que representa un increment del 12% respecte l’any passat.

La distribució dels tallers a Catalunya ha estat la següent:

Barcelona: 2.279 tallers impartits per 416 voluntaris
Girona: 371 tallers impartits per 75 voluntaris
Tarragona: 501 tallers impartits per 73 voluntaris
Lleida: 299 tallers impartits per 59 voluntaris

Moltes gràcies a tots el voluntaris i professors de centres escolars que han participat en la IV edició d’EFEC