El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Ja tenim guanyadors del I Concurs d’infografies EFEC!

Una de les novetats de la IV edició d’EFEC ha estat la posada en marxa del Concurs d’infografies EFEC, en el que poden participar alumnes que durant el curs hagin rebut algun dels tallers del programa d’educació financera.

 

I Concurs Infografies EFEC.

 

En les bases del concurs es demanava que la infografia presentada representés conceptes relacionats amb l’àmbit de l’educació financera, tenint en compte els continguts dels tallers del programa EFEC. Cada centre escolar podia presentar-ne una, i tenia com a data límit el dia 30 d’abril de 2016.

Després de rebre infografies de tot el territori, el jurat -format per professionals de l’àmbit educatiu i financer- s’ha reunit per avaluar-les. Les infografies han estat presentades al Jurat de forma anònima (sense conèixer ni l’alumne ni centre escolar)

Valorant el contingut i la creativitat de les infografies el jurat ha decidit atorgar els següents premis:

  • 1r premi: Alisa Forné i Maria Ortega del Col·legi Cor de Maria de Sant Celoni
  • 2n premi: Alina Cutitaru de l’Institut Joan Amigó i Callau de L’Espluga de Francolí
  • 3r premi: Marta Heredia de l’Escola Sol Ixent de Mataró

Enhorabona a les guanyadores!

 

 

El jurat del I Concurs d’Infografies EFEC ha estat format per Roser Sánchez, responsable de mercat de valors, Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya; Rosa Maria Pros, tècnic docent del Servei d’Orientació Curricular d’ESO i Batxillerat, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Germán Guevara, director pedagògic d’EFEC, Institut d’Estudis Financers i Jordi Martínez, director d’Educació Financera, Institut d’Estudis Financers.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 26/05/2016 by in Català, notícies and tagged , , , , .
%d bloggers like this: