El dia  10 de maig s’ha celebrat a la ciutat de Girona l’acte de cloenda de la 4a edició d’EFEC

La cerimònia ha acollit gairebé 60 persones vinculades al programa EFEC

Un any més s’han celebrat els actes de cloenda del programa EFEC d’educació financera a les diferents capitals del territori. Aquests actes, que es duen a terme un cop impartits tots els tallers, tenen com a finalitat reconèixer la feina realitzada pels voluntaris i centres del programa. Un any més, han coincidit en un ambient de celebració voluntaris, representants dels centres escolars i de formació d’adults, representants de les entitats i del departament de Vicepresidència i Economia i el d’Ensenyament.

En aquesta ocasió l’acte ha coincidit amb la celebració de Girona Temps de Flors, una iniciativa coral impulsada per la ciutadania, les entitats, les empreses i les institucions on es poden veure diferents projectes florals guarnint diferents espais de la ciutat. Aprofitant la ocasió, s’ha preparat una visita guiada per als convidats a l’acte, que han pogut gaudir dels carrers i places engalanats.

La cerimònia  -que ha estat presidida pel Sr. Josep M. Sànchez, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor, el Sr. Josep Polanco, director del Servei Territorial d’Ensenyament a Girona i el Sr. Josep Soler, director general de l’IEF- s’ha desenvolupat a la Sala de Graus de la Facultat de Turisme i Lletres de la Universitat de Girona. Cadascun dels assistents ha rebut un diploma acreditant la participació a la IV edició del programa EFEC. A l’acabar l’acte s’ha gaudit d’una copa de cava al claustre de Sant Domènech, un claustre gòtic que data de 1253 i que formava part d’un antic convent dels dominics.

Durant aquesta edició s’han apuntat al programa EFEC 33 escoles de la província de Girona, en les que s’han dut a terme gairebé 400 tallers impartits per 75 treballadors voluntaris. En total s’ha impartit educació financera a 2.300 alumnes de 4t d’ESO arreu de les comarques gironines.

En la segona edició d’EFEC Adults s’ha arribat a 5 centres de formació d’adults on s’han impartit 8 sessions d’Economia domèstica. Per tal de fer-ho possible s’ha comptat amb la col·laboració de 3 voluntaris de les comarques gironines.

A continuació, d’un recull de fotografies de l’acte. Per a descarregar-les s’ha de prémer el botó dret del ratolí i seleccionar desar com

This slideshow requires JavaScript.