El blog del programa EFEC

Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Acte de cloenda 4a edició EFEC a Lleida

L’acte de cloenda s’ha dut a terme a l’Orfeó Lleidatà, local emblemàtic de la ciutat

Com a novetat, aquest any s’ha gaudit d’un concert abans d’iniciar la cerimònia

El dimarts 17 de maig s’ha dut a terme l’acte de cloenda de la 4a edició d’EFEC a Lleida. L’acte s’ha celebrat a l’Orfeó Lleidatà i ha aplegat a més de 70 persones entre voluntaris, centres escolars i de formació d’adults, representants de les entitats col·laboradores del programa EFEC i representants dels departaments de Vicepresidència i Economia i d’Ensenyament.

Abans de l’inici de l’acte els assistents han gaudit d’un concert a càrrec d’alumnes de l’escola de música L’Intèrpret. En primer lloc s’ha pogut escoltar al duo format per Joana Pena al violí i Helen Díez al piano, totes dues alumnes de Grau Professional, que han interpretat temes clàssics. A continuació ha estat el torn de Pep Saula, alumne de nivell mitjà de la mateixa escola, que ha tocat al piano una selecció de temes contemporanis.

La cerimònia s’ha celebrat a l’Orfeó Lleidatà, seu d’una entitat nascuda al 1861 i que actualment suposa un pilar del moviment cultural que es desenvolupa a la capital del Segrià. L’acte ha estat presidit per Josep M. Sànchez, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor i Jordi Martínez, director d’Educació Financera a l’IEF. Durant la cerimònia s’han pogut escoltar les experiències dels participants del programa EFEC. A l’acabar s’ha gaudit d’una copa de cava al hall de l’Orfeó.

A la 4a edició del programa EFEC a la província de Lleida s’han dut a terme més de 300 tallers impartits per 61 voluntaris que s’han desplaçat a 29 centres de les comarques de l’Alt Urgell, la Noguera, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià, el Solsonès, l’Urgell i la Vall d’Aran. En total més de 1500 alumnes de 4t d’ESO de la província de Lleida han rebut educació financera de la mà dels voluntaris d’EFEC. En la 2a edició d’EFEC Adults 4 voluntaris han impartit 8 sessions d’Economia domèstica a 7 centres de formació d’adults de la província de Lleida. En total 200 alumnes han rebut educació financera per part dels voluntaris participants a EFEC.

A continuació, una selecció de fotografies de l’acte. Per a descarregar-les cal prémer el botó dret de l’ordinador i seleccionar desar com

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

2 comments on “Acte de cloenda 4a edició EFEC a Lleida

  1. Retroenllaç: Acte de cloenda IV edició EFEC a Barcelona | El blog del programa EFEC

  2. Retroenllaç: Acto de clausura IV edición EFEC en Barcelona | El blog del programa EFEC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 03/06/2016 by in Català, notícies and tagged , , , , .
%d bloggers like this: