L’acte de cloenda de Tarragona s’ha dut a terme a El Seminari, amb gairebé 70 assistents que han gaudit d’un entorn emblemàtic.

El dilluns 23 de maig s’ha celebrat l’acte de cloenda de la 4a edició d’EFEC i la 2a edició d’EFEC Adults a El Seminari del Centre Tarraconense, on s’han aplegat uns 70 assistents per celebrar el final de curs d’una nova edició del programa pioner d’educació financera a les escoles de Catalunya.

Abans de l’inici de l’acte els assistents han pogut gaudir d’una visita guiada per la biblioteca d’El Seminari, que acull més de 10.000 volums i que va ser inaugurada durant el segle XVI. També s’ha gaudit de la Capella de Sant Pau, una de les mostres més antigues –i més ben conservades- del romànic tarragoní.

L’acte ha estat  presidit pel director general de política Financera, Assegurances i Tresor, el Sr. Josep M. Sànchez, la directora adjunta dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona, la Sra. Imma Reguant, i el director general de l’IEF, Sr. Josep Soler. Durant  la cerimònia s’han pogut escoltar els testimonis de voluntaris, centres escolars, centres de formació d’adults, representants de les entitats financeres i dels departaments de vicepresidència i Economia i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A Tarragona, EFEC ha arribat a 44 centres escolars on 73 voluntaris han impartit més de 500 sessions. En total més de 2.800 alumnes han rebut educació financera, el que suposa la primera província amb més volum de sessions per voluntari.

En la seva segona edició EFEC Adults ha arribat a 6 centres de formació d’adults de Tarragona, on 4 voluntaris han impartit 11 sessions d’Economia domèstica. En total 280 alumnes majors d’edat s’han pogut formar en educació financera a través de voluntaris treballadors en l’àmbit financer.

A continuació una tria de les fotos de l’acte. Per a descarregar-les clicar a sobre la fotografia amb el botó dret del ratolí i seleccionar desa com

This slideshow requires JavaScript.