Uns 300 assistents s’han aplegat a l’Auditori Imagina

Celebrat a Barcelona l’acte de cloenda de la 4a edició d’EFEC i la 2a edició d’EFEC Adults

L’acte de cloenda d’EFEC s’ha celebrat aquest 2 de juny a l’Auditori Imagina de Barcelona. Hi han assistit gairebé 300 persones que han participat en aquesta edició del Programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya. La celebració ha reunit voluntaris, representants dels centres escolars i centres de formació d’adults, de les entitats col·laboradores del programa i dels departaments de Vicepresidència i Economia i Hisenda i d’Ensenyament.

Durant la cerimònia s’han lliurat els premis del Concurs d’infografies EFEC, que s’han concedit a les alumnes participants del Col·legi Cor de Maria de Sant Celoni, l’Institut Joan Amigó i Callau de L’Espluga de Francolí i l’Escola Sol Ixent de Mataró. El jurat ha valorat la relació dels continguts amb els tallers i la creativitat dels treballs.

L’acte ha estat presidit per en Josep M. Sánchez, director general de Política Financera, Assegurances i Tresor, la Sra. Montserrat Llobet, directora general d’ESO i Batxillerat i el Sr. Josep Soler, director general de l’Institut d’Estudis Financers. Al final de l’acte el Sr. Josep Soler ha fet entrega del diploma de voluntari EFEC de l’Hble. Sr. Oriol Junqueras al Sr. Josep M. Sánchez, qui s’ha encarregat de fer-li arribar.

Diploma EFEC Junqueras

En total a la província de Barcelona, 417 treballadors voluntaris han impartit més de 2.200 tallers d’educació financera. S’ha arribat a gairebé 12.000 alumnes de 4t d’ESO de 195 centres públics, concertats i privats.  A EFEC Adults 19 voluntaris han impartit 31 tallers d’Economia domèstica, arribant a més de 850 alumnes de 20 centres de la mateixa província.

A continuació un recull de fotografies de l’acte. Per a descarregar-les clicar a sobre la fotografia amb el botó dret del ratolí i seleccionar desa com

This slideshow requires JavaScript.

Podeu veure l’acte de cloenda de Girona aquí

Podeu veure l’acte de cloenda de Lleida aquí

Podeu veure l’acte de cloenda de Tarragona aquí