El vídeo s’ha pogut veure en primícia als diferents actes de cloenda

El programa EFEC estrena el vídeo de la 4a edició

Vosaltres en parleu a casa? És el nou vídeo realitzat per a la 4a edició d’EFEC i la 2a edició d’EFEC Adults. En aquesta ocasió es poden veure pares, mares i alumnes donant el testimoni de les experiències viscudes i les conseqüències de no haver rebut educació financera. D’aquests testimonis se n’extreu la necessitat de fomentar l’educació financera entre els joves per tal de no caure en errors financers que els poden perjudicar.

El vídeo ha estat realitzat per l’empresa The Video Design Co. i s’ha pogut veure en primícia als actes de cloenda realitzats a les diferents capitals de provincia, on ha gaudit d’una molt bona acceptació.

La 4a edició del programa d’educació financera a les escoles de Catalunya ha arribat a gairebé el 30% dels centres escolars del territori i tanca la 4a edició amb la participació de 20.141 alumnes i 626 voluntaris. En concret, durant aquest curs escolar s’han impartit més de 3.400 tallers a 18.594 joves de 4t d’ESO de 301 escoles (públiques, concertades i privades), i a 1.547 alumnes de 38 centres de formació d’adults.

Els resultats de les enquestes de valoració del programa realitzades a les escoles, professors dels centres responsables, alumnes i voluntaris destaquen l’alt grau de satisfacció de tots els participants. Un 77,95% dels més de 18.500 alumnes valora molt positivament (puntuant entre 7 i 10) que sigui un voluntari treballador del sector financer que s’acosti a l’aula per impartir els tallers. El 89,16% dels professors representants de 339 centres escolars que participen a EFEC aquesta edició (que estan a l’aula mentre s’imparteix el taller) creu que el centre hauria de continuar amb el programa EFEC en els propers cursos acadèmics. El 98,6% dels més de 600 treballadors del sector financer que imparteixen els tallers afirma que repetiria l’experiència com a voluntari.