L’IEF ha presentat l’APP EFEC, el joc de preguntes d’educació financera pel mòbil adreçada als alumnes que reben els tallers, amb motiu del Dia de l’Educació Financera.

Jordi Martínez, director d’Educació Financera de l’IEF, ha explicat que l’objectiu és facilitar eines i recursos als joves que els permetin, en un futur, prendre decisions financeres amb coneixement.

Per la seva banda, Josep Soler, director de l’IEF, ha agraït el suport de totes les entitats i voluntaris que fan possible la 5a edició del Programa EFEC.

El Programa EFEC ha impartit ja 10.295 tallers per 54.512 alumnes de Catalunya. I cada any, són més les escoles i voluntaris que se sumen al Programa.

20161014-lief-presenta-lapp-efec-2

Sobre l’APP

L’APP EFEC és un joc de resposta múltiple on els alumnes poden jugar entre ells. Guanya qui contesta més preguntes correctes en menys temps. Dins l’aplicació hi ha un rànquing on l’usuari pot veure en quina posició es troba.20161014-lief-presenta-lapp-efec

Aquesta APP només és per a alumnes del Programa EFEC. Al registrar-se han d’introduir un codi que els hi facilitarà el voluntari que realitzi el taller.

Per a tots aquells joves que no tenen mòbil, l’IEF ha impulsat La Comunitat, pàgina web www.efecapp.cat des d’on també es pot jugar i trobar els continguts de tots els tallers.