Aquesta edició s’han superat el nombre de centres escolars, arribant als 321 centres d’arreu de Catalunya.
 S’imparteixen els últims tallers de la 5a edició d’EFEC i de la 3a edició d’EFEC Adults.

Avui és un dia important per EFEC donat que s’efectuen els darrers tallers de la 5a edició. Enguany, tot i les dificultats, s’ha arribat a 321 escoles i en 5 anys s’han efectuat més de 13.000 tallers a més de 70.000 alumnes de 4rt d’ESO i  gairebé 150 tallers a 3.700 alumnes dels centres de formació d’adults.

A EFEC Adults també s’han superat les dades dels curs anterior: durant la 3a edició del programa s’han impartit 64 tallers a 41 centres de formació d’adults de tot Catalunya, arribant a 1.567 alumnes. En aquesta edició han augmentat significativament el nombre de voluntaris, arribant a 48 voluntaris efectius.

Des d’EFEC volem agrair als voluntaris, centres escolars i de formació d’adults i entitats col·laboradores la feina feta, que ha permès impartir educació financera a més de 70.000 alumnes de 4rt d’ESO i més de 3.800 alumnes adults en 5 anys. Moltes gràcies!