Aquest any, un cop més, hem portat a terme el II Concurs d’infografies EFEC, en el que han participat alumnes de 4t ESO que durant el curs han rebut algun dels tallers del programa d’Educació financera – EFEC.

En les bases d’aquest concurs es proposava als alumnes representar algun dels conceptes treballats als tallers d’Educació Financera. Cada centre podia presentar una infografia realitzada pels alumnes de manera individual o per parelles i tenien com a límit d’entrega el dia 30 d’Abril de 2017.

Un cop rebudes totes les infografies dels diversos territoris, s’ha portat a terme un jurat per avaluar-les tenint en compte el disseny, el contingut de la infografia i la coherència amb els tallers treballats. Totes han sigut presentades al jurat de manera anònima (sense saber el nom de l’alumne ni el centre escolar).

Tenint en compte els criteris anteriorment esmentats, el jurat ha decidit atorgar els següents premis:

  • 1r premi:  Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones
  • 2n premi: Escola Vedruna Ripoll
  • 3r premi:  Secció d’Institut de Gurb

Enhorabona a les guanyadores!

El jurat del II Concurs d’Infografies EFEC ha estat format per Roser Sànchez, responsable de mercat de valors, Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya; Rosa Maria Pros, tècnic docent del Servei d’Orientació Curricular d’ESO i Batxillerat, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; i Jordi Martínez, director d’Educació Financera, Institut d’Estudis Financers.