Les infografies són una representació gràfica dels continguts exposats als tallers

Al concurs hi podien participar els alumnes que han rebut tallers en la 6a edició d’EFEC

 

Un any més s’ha proposat als alumnes de 4t d’ESO participar en el concurs d’EFEC, sintetitzant els continguts exposats als tallers en una infografia. Se’ls sol·licitava que el contingut de la infografia tingués una relació directa amb l’educació financera, representant algun dels conceptes treballats als tallers de manera gràfica. Es podia presentar una infografia per centre, realitzada individualment o per parelles, i la data límit d’entrega era el dia 30 d’abril de 2018.

Un cop rebudes totes les infografies dels diferents territoris, el jurat format per professionals de l’àmbit educatiu i financer s’ha disposat a avaluar-les. Alguns dels criteris que s’han tingut en compte han estat: la claredat en el missatge, el grafisme, la creativitat i la capacitat de síntesi ajustant els continguts als tallers. El jurat ha realitzat les votacions sense conèixer ni el nom dels alumnes ni dels centres escolars, és a dir, de manera totalment anònima.

 

Tenint en compte els criteris enumerats anteriorment el jurat ha decidit atorgar els següents premis:

  • 1r premi: Maristes Igualada
  • 2n premi: Fundació Llor
  • 3r premi: Institut Can Puig

 

 

Enguany també s’han escollit com a finalistes de les diferents demarcacions:

  • A la demarcació de Girona: Institut Germans Vila Riera
  • A la demarcació de Lleida: Escola Arrels de Solsona
  • A la demarcació de Tarragona: Institut El Morell

 

 

Enhorabona a tots els finalistes i guanyadors!

El jurat del 3r Concurs d’Infografies EFEC ha estat format per Roser Sánchez, responsable de mercat de valors, Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya; Rosa Maria Pros, tècnic docent del Servei d’Orientació Curricular d’ESO i Batxillerat, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Jordi Martínez, director d’Educació Financera, Institut d’Estudis Financers; i Francesc Montoya, col·laborador d’EFEC.