Voluntariat, representants dels centres i col·laboradors s’han reunit un any més per a celebrar el final de curs del Programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya

Enguany s’han superat, una vegada més, el nombre de centres on s’han impartit tallers de finances bàsiques

Durant el mes de maig s’han dut a terme els actes de cloenda de la 6a edició del programa EFEC, on com cada any s’hi han reunit voluntaris, professors i col·laboradors que han fet possible el programa durant el curs 2017/2018.

Als actes hi han intervingut representants de les entitats col·laboradores, del voluntariat i professors de 4t d’ESO i de Centres de Formació d’Adults. Cal destacar també la intervenció d’alumnes finalistes al 3r Concurs d’infografies.

La 6a edició d’EFEC es tanca amb 359 centres participants, i en aquestes sis edicions ja s’han impartit més de 15.000 tallers que han arribat a gairebé 88.000 alumnes d’arreu del territori . A la 4a edició d’EFEC Adults també s’han superat els centres participants a la passada edició, arribant a 47 centres de formació d’adults, on 71 voluntaris han impartit 160 tallers a 1.731 alumnes.

This slideshow requires JavaScript.