El primer premi ha estat per la infografia realitzada per dos alumnes del Centre Escolar Empordà

Els guanyadors rebran els premis als actes de cloenda de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida

El jurat de la 4a edició del concurs d’infografies EFEC ha atorgat el primer premi, consistent en un campus d’estiu d’una setmana amb anglès, al Centre Escolar Empordà. El segon premi, una càmera esportiva, ha estat pel Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones i el tercer, un altaveu sense fils, per Escola Vedruna Terrassa. Pel que fa als finalistes, a la demarcació de Girona el premi és per l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, a Lleida per l’Escola Arrels Solsona i a Tarragona per l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí.

Els guanyadors han estat escollits per un jurat format per representants del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, del Departament d’Educació i de l’Institut d’Estudis Financers, i rebran els premis durant els actes de cloenda de la 7a edició d’EFEC.

 

 

Enhorabona a tots els finalistes i guanyadors!