Dos alumnes del Col·legi Jesuïtes de Sarrià – Sant Ignasi han estat els guanyadors d’aquesta edició.

Un any més, els alumnes que han participat en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya, han tingut l’oportunitat de demostrar els coneixements assolits durant els tallers d’EFEC a través de la creació d’una infografia.

El primer premi d’aquesta cinquena edició ha estat per dos alumnes del Col·legi Jesuïtes de Sarrià de Barcelona, que han destacat en la seva infografía la importància d’informar-se com a consumidors abans de prendre decisions.

El Col·legi Santa Teresa de Jesús de Tarragona ha estat el centre guanyador del segon premi. Les dues alumnes guanyadores han explicat de manera organitzada els elements a tenir en compte abans de fer una inversió.

El tercer premi ha estat per la infografia realitzada per una alumna del Col·legi Padre Damián Sagrados Corazones de Barcelona, a través de la qual ha remarcat els riscos i els elements a tenir en compte abans d’endeutar-se.

Enguany el concurs ha estat molt igualat i el jurat, a banda de decidir les infografies guanyadores ha volgut atorgar tres accèssits als Maristes d’Igualada, al Col·legi El Carme de Lleida i al Col·legi Sagrada Família de Sant Carles de la Ràpita.

Un jurat format per representants del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, del Departament d’Educació i de l’Institut d’Estudis Financers, ha estat l’encarregat de seleccionar les infografies guanyadores en aquesta edició.

Els premis que entregarà el programa EFEC als guanyadors són: un ordinador portàtil pel primer classificat, una càmera esportiva pel segon i un altaveu intel·ligent pel tercer. Des de l’equip d’EFEC també s’ha volgut premiar el quart i cinquè classificats amb un altaveu sense fils.

Enhorabona a tots els guanyadors i participants per la feina feta!