La 8a Edició del programa EFEC ha estat marcada per l’adaptació dels tallers, en els darrers mesos, al format online. Així doncs, els actes de cloenda també s’han reinventat i s’han dut a terme en aquest mateix format.

Durant el mes de juny es van realitzar dos actes de cloenda de la 8ª Edició del programa que van comptar amb gairebé 250 assistents. El primer, dirigit a centres escolars tant del programa EFEC com del programa EFEC adults, va tenir lloc el 15 de juny de 2020. El segon, dirigit a les entitats col·laboradores, a les entitats que donen suport al programa i als voluntaris participants, va tenir lloc el 30 de juny.

Als actes s’hi va poder veure la intervenció de professors de 4t d’ESO, de Centres de Formació d’Adults i de Centres de Formació Professional, de voluntaris participants, de representants de les entitats col·laboradores i dels alumnes guanyadors del 5è Concurs d’Infografies. Així mateix, durant els actes es va compartir un missatge de l’Honorable Senyor Pere Aragonès, Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia i Hisenda.

La 8a Edició del programa EFEC ha arribat a 327 centres escolars i ja acumula 20.179 tallers a 121.998 alumnes en el total de les 8 edicions. Per la seva part, el programa EFEC Adults tanca la 6a Edició amb un total de 62 CFA i Centres d’FP i acumula 777 tallers a 13.581 alumnes.