Dos alumnes del Col·legi Amor de Dios de Barcelona, han estat els guanyadors del primer premi del 6è Concurs d’Infografies d’EFEC!

Un any més, els alumnes que han participat en el programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya, han tingut l’oportunitat de demostrar els coneixements assolits durant els tallers d’EFEC a través de la creació d’una infografia.

La participació en aquesta 6a edició del programa ha estat tot un èxit! Un total de 43 centres escolars han presentat la seva infografia, realitzada individualment o per parelles. La temàtica de les infografies ha estat molt variada, en totes elles s’han destacat els conceptes més importants tractats en els set tallers d’EFEC.

El primer premi d’aquesta sisena edició ha estat per un noi i una noia del Col·legi Amor de Dios, que han treballat en la seva infografia el concepte d’inversió, els conceptes de risc-rendibilitat i han destacat la importància de tenir en compte alguns factors abans d’invertir.

L’Escola Arrels de Solsona ha estat el centre guanyador del segon premi. Les dues alumnes guanyadores han organitzat, en una línia temporal, els diferents conceptes que s’han de tenir en compte a l’hora d’endeutar-se.

El tercer premi ha estat per la infografia realitzada per una alumna dels Jesuïtes de Bellvitge – Centres d’Educació Joan XXIII, a través de la qual ha parlat de la importància de fer un pressupost i ha destacat la rellevància de tenir un fons d’emergència.

Un jurat format per representants del Departament d’Economia i Hisenda, del Departament d’Educació i de l’Institut d’Estudis Financers, ha estat l’encarregat de seleccionar les infografies guanyadores en aquesta edició.

Els premis que ha entregat el programa EFEC als guanyadors són: un ordinador portàtil per cadascun dels alumnes classificats en primera posició, una càmera esportiva per cadascuna de les alumnes guanyadores del segon premi i un altaveu sense fils per l’alumna classificada en tercera posició.

Des de l’equip d’EFEC volem donar l’enhorabona a tots els alumnes participants en aquesta nova edició del concurs. Ens omple de satisfacció i d’orgull veure la gran feina realitzada per tots els alumnes.

Enhorabona a tots i a totes!