Una alumna de l’Institut Carles Vallbona de Granollers ha estat la més votada pel jurat en aquesta 7a edició del concurs d’infografies d’EFEC!

En aquesta nova edició del concurs d’infografies del programa EFEC, s’ha arribat a un rècord històric de participació amb un total de 53 infografies presentades. Els alumnes participants en aquesta 10a edició del programa d’Educació Financera i Emprenedora de Catalunya han tingut l’oportunitat de demostrar els coneixements assolits durant els tallers d’EFEC a través de la creació d’una infografia.

L’objectiu del concurs és que l’alumnat aconsegueixi ser capaç de sintetitzar i demostrar que s’han aconseguit els temes que s’han treballat majoritàriament amb el voluntariat. Cada centre ha pogut entregar una infografia de manera individual o per parelles de qualsevol dels temes tractats en els tallers.

El primer premi d’aquesta setena edició ha estat per una alumna de l’Institut Carles Vallbona de Granollers, que s’ha decidit per treballar el taller “(In)forma’t per decidir” on ha remarcat la importància de saber interpretar correctament la publicitat financera i ser conscients de les responsabilitats que tots tenim com a consumidors.

L’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada ha guanyat el segon premi del concurs on ha treballat un dels tallers més populars en aquesta nova edició del concurs: “Els impostos i tu”. L’alumna ha utilitzat l’estil d’una fitxa tècnica d’una pel·licula per explicar la importància de pagar els impostos i evitar el frau per al benestar de la societat.

El tercer premi ha estat per a dos alumnes de l’Institut Olivar Gran de Figueres que han treballat el concepte de l’estalvi. La infografia l’han anomenat “l’estalviador intel·ligent” i ha obtingut gran part dels vots del jurat per la claredat de les idees treballades.

Un jurat format per representants del Departament d’Economia i Hisenda, del Consell Assessor del programa EFEC i de l’Institut d’Estudis Financers, ha estat l’encarregat de seleccionar les infografies guanyadores en aquesta edició a través de dues rondes de votació.

Finalment, l’equip d’educació financera de l’IEF ha volgut tenir un reconeixement a les infografies finalistes de les províncies de Lleida, Tarragona i Girona. Els alumnes del Col·legi el Carme de Lleida, l’Institut Domènech i Muntaner de Reus i l’Escola Vedruna de Ripoll han pogut recollir els seus premis i els diplomes de finalistes durant els actes de cloenda de les demarcacions corresponents.

Des de l’equip d’EFEC volem donar l’enhorabona a tots els alumnes participants en aquesta nova edició del concurs. Ens omple de satisfacció veure la gran feina realitzada per tot l’alumnat!

Enhorabona a tots i a totes! Us esperem en la pròxima edició d’EFEC!